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Un secreto para la productividad: la etiqueta ejecutiva.
Journal
Hospitalidad ESDAI
Publisher
Hospitalidad ESDAI
Date Issued
2004
Author(s)
Scholz Ramírez, Christl
Type
Resource Types::text::journal::journal article
Resource Types::text::Non-primary product
Abstract
In the domestic and international business environment, globalization creates a social demand: the acquisition of knowledge in order to let the businessmen grow in a more competitive business world Recent studies in Japan show that business food meetings are, in most cases, the best opportunity to carry out businesses that are fundamental for the enterprise. That is why it is important to introduce the executive to etiquette topics so he knows how to behave properly. Therefore, it is a necessity for the contemporary managers to own the etiquette knowledge that will lead him to a confident development to achieve the main objective of the business agreement.
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License
Acceso Abierto
How to cite
Scholz Ramírez, C. . (2019). Un secreto para la productividad: la etiqueta ejecutiva. HE, (6), 85–06.
Table of contents
Introducción -- Principios básicos de la etiqueta en los negocios -- ¿Conoce el manejo correcto del equipo de servicio? -- Vajilla -- Cristalería -- Cubetería -- Servilleta -- Antes y después de serntarse en la mesa -- Desayuno, comida o cena de negocios -- Consejos para toda negociación -- Coma correctamente -- Reglas generales de los alimentos -- Agua -- Vino -- Aperitivos -- Café y digestivos -- Pan -- Salero -- Palillos